Shows

29-11-2021

Beste,

Gezien de huidige coronamaatregelen uitgevaardigd door het Overlegcomité van de regering en de beslissing van de gemeenten van de Politiezone Pajottenland (waaronder de gemeente Gooik) om tot Nieuwjaar géén fuiven, eetfestijnen of indoorevenementen meer te laten doorgaan, zijn we bijgevolg verplicht onze Rasspeciale met CAC van 5 december 2021 in Zaal Edele Brabant te annuleren.

Wij zullen zo spoedig mogelijk uw reeds betaalde inschrijvingsgeld terugstorten.

Het bestuur

Rasspeciale met CAC, 2021

Beste leden, beste mopsen, beste mopsenvrienden,>

De BPDC Rasspeciale met CAC vindt dit jaar plaats op zondag 05 december 2021. Dit in zaal “Edele Brabant” Strijlandstraat 57, B-1755 Gooik (Vlaams-Brabant).
De keuringen starten om 10.00u.
In 2021, nodigden we de Nederlandse keurmeester Mevr. Sluiter Birgit uit.

Mevr. Sluiter stelt zich voor:
“Graag stel ik me aan u voor: mijn naam is Birgit Sluiter.
In 1978 kreeg ik mijn eerste rashond: een Basset Hound. Later kwamen daar de Bloedhonden bij. Mijn eerste Mopshond was Empereur Napoleon Stephanie (Steffie), gefokt door de familie Jansen. Een heerlijke stoere dame met een mooie stamboom.

Onder de kennelnaam “Brittyard’s”, die sinds 1988 bestaat, heb ik Basset Hounds en Mopshonden gefokt. Bij het fokken met de Mopsjes ging mijn interesse vooral uit naar Scandinavische en Engelse bloedlijnen. Veel Brittyard’s Mopsen zijn kampioen geworden. Ook bij de BPDC waren we vaak aanwezig en Brittyard’s Jasmine en Brittyard’s Wizard hebben een keer de Clubmatch gewonnen.

Ik ben ruim 10 jaar keurmeester. Begonnen met Basset Hounds, Bloedhonden en Mopshonden.
Inmiddels ben ik ook bevoegd voor 7 andere rassen met korte snuiten uit rasgroep 9, en ben ook keurmeester van heel rasgroep 6. Naast de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Mopsenclub heb ik in nog drie andere landen Clubmatches van Mopsenclubs gekeurd.

Ik vind het een eer de Kampioenschapsclubmatch van de Belgian Pug Dog Club te mogen keuren en verheug me op een goede inschrijving.
Ik ga er zeker heel erg van genieten!”

Ook dit jaar hebben onze bestuursleden gezorgd voor een prachtige prijzentafel.

Onze onherroepelijke sluitingsdatum is zondag 14 november 2021!

Indien u geen bevestigingsbericht van inschrijving hebt ontvangen op de sluitingsdatum, gelieve dan onmiddellijk het secretariaat te contacteren!
Voor verdere inlichtingen kan u steeds terecht bij één van onze bestuursleden.
Tevens hopen de bestuursleden dat u allen massaal uw mops(en) inschrijft en dat we er allen samen een heel gezellige en sportieve dag van maken.

Veel succes!
Het Bestuur
Ingrid, Brigitte, Sammy, Mary, Linda, André en Gunther.

Geschenk: 1 tapijtje met mopsenafbeelding voor elke ingeschreven Mops!

Klik hier voor het inschrijfformulier

Facebook

Pets for Live (BOAS test)

© Belgian Pug Dog Club , realisatie Mopslaan.nl / Monique's Webdesign 2022